Apotheek

Apotheek Lierseweg in Herentals

Apotheek Lierseweg in Herentals biedt een brede service aan binnen de gezondheidszorg.

Elke patiënt staat bij ons centraal. We hechten groot belang aan duidelijke informatie, advies op maat en patiëntenbegeleiding. We streven naar een optimaal geneesmiddelengebruik bij iedere patiënt. Dit doen we aan de hand van deskundige uitleg, het bewaken van de therapietrouw, opstellen en accuraat houden van het medicatieschema,… Daarnaast denken we graag mee na over mogelijke preventie maatregelen.

We streven naar een zo breed mogelijk aanbod aan producten en diensten. Naast medicatie, voedingssupplementen en verzorgingsproducten beschikt apotheek Lierseweg over een ruim aanbod aan thuiszorgmateriaal met terugbetalingsfaciliteiten. Je kan bij ons terecht voor huur en aankoop van incontinentiemateriaal, rollators, rolstoelen, ziekenhuisbed, toiletstoel,… Ons aanbod wordt regelmatig geëvalueerd. Als apothekers zijn wij voorstander van interprofessioneel samenwerken met andere gezondheidswerkers. Zo hebben we in de apotheek een bandagist beschikbaar voor het opmeten en adviseren van gespecialiseerde steunverbanden en steunkousen. Dit kan zowel in de apotheek als bij je thuis. Verder werken wij samen met een audiologe wiens praktijk in onze apotheek gevestigd is. Daarnaast onderhouden we een open communicatie met artsen, verpleegkundigen, en andere zorgverleners uit de streek om samen zorg te dragen voor uw welzijn.

We staan open voor vernieuwing en willen met een innovatieve aanpak een vaste partner worden in je gezondheidzorgnetwerk.

Wie is wie

Karolien De Groof

Verantwoordelijke apotheker

Ilse Van Kerkhoven

Apotheker

Meagan Van Den Heuvel

Farmaceutisch-technisch assistent

Elisa Auwaerts

Apotheker

Julie Broeckx

Audioloog Lapperre